Menú de l'Olla de Peix (Calonge - Snt. Antoni, Palamós i Vall-llobrega)
Si bé de punta a punta de la costa dels Països Catalans trobem un esplèndit repertori de calderetes, suquets, ranxos i bullinades; només allí on la plana és rica en conreus, hortalisses, vinyes i oliveres, i es fon amb una mar generosa en varietat de peixos, hi resta encara intacta tota la tradició i saviesa culinària de llargues generacions de pescadors i restauradors empordanesos recollida a “l’Olla de Peix”. Justament en aquest atuell hi elaboren primer una sopa, on bullen, tot seguit, diverses menes de peix i que culminen amb aquells ingredients - verdures, pa engrunat, patates o fideus - que cada cuiner, alquimista dels seus fogons, disposa segons el seu receptari.
Restaurants col·laboradors:
Calonge - Sant Antoni
Costa Brava 972 65 10 61
Guillermo 972 65 05 64
Refugi de Pescadors 972 65 06 64
Simon 972 65 23 22
Palamós
Bell Port 972 31 57 72
Hotel Àncora 972 31 48 58
Maria de Cadaqués 972 31 40 09 R