Menú de l'Olla de Peix (Calonge - Snt. Antoni, Palamós i Vall-llobrega)

2015-02-05 22:04

Si bé de punta a punta de la costa dels Països Catalans trobem un esplèndit repertori de calderetes, suquets, ranxos i bullinades; només allí on la plana és rica en conreus, hortalisses, vinyes i oliveres, i es fon amb una mar generosa en varietat de peixos, hi resta encara intacta tota la tradició i saviesa culinària de llargues generacions de pescadors i restauradors empordanesos recollida a “l’Olla de Peix”. Justament en aquest atuell hi elaboren primer una sopa, on bullen, tot seguit, diverses menes de peix i que culminen amb aquells ingredients - verdures, pa engrunat, patates o fideus - que cada cuiner, alquimista dels seus fogons, disposa segons el seu receptari.

 

Restaurants col·laboradors:

 

Calonge - Sant Antoni 

Costa Brava 972 65 10 61 

Guillermo 972 65 05 64

Refugi de Pescadors 972 65 06 64 

Simon 972 65 23 22

 

Palamós 

Bell Port 972 31 57 72 

Hotel Àncora 972 31 48 58 

Maria de Cadaqués 972 31 40 09 R

 

www.elplatblau.cat